Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 184

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 193

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 217

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php on line 226

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/fleteall/public_html/fle/plugins/system/jfrouter.php on line 459

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/fleteall/public_html/fle/plugins/system/jfrouter.php on line 459

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php:184) in /home/fleteall/public_html/fle/plugins/system/jfrouter.php on line 315

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php:184) in /home/fleteall/public_html/fle/plugins/system/jfrouter.php on line 316

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php:184) in /home/fleteall/public_html/fle/plugins/system/jfrouter.php on line 317

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fleteall/public_html/fle/administrator/components/com_joomfish/classes/JoomfishManager.class.php:184) in /home/fleteall/public_html/fle/templates/gk_corporate2/libs/gk.template.helper.php on line 537
Projekte
Tools
Register Login

Fondacioni per Liri Ekonomike

You are here: Home » Projekte » Thirrje per Projekte
SATURDAY, 25 APRIL_SHORT 2015

Projekte

Shpërndaje me Postë Elektronike Shtyp PDF

Forumi Civil Online

 

Titulli i Projektit

Krijimi i “Forumit Civil Online” (FCO) si një instrument për të nxitur dhe favorizuar përfshirjen publike vendimmarrje

Donator

Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC)

Afati i Aplikimit

Dhjetor 2010 – Qershor 2011

Shpërndaje me Postë Elektronike Shtyp PDF

Rrjeti i Akademikëve të Rinj

"15 Akademike x 15 Ide"

 

Titulli i Projektit

Krijimi i "Rrjetit të Akademikëve të Rinj"(RAR) si një instrument për përthithjen dhe akumulimin e dijes kërkimore, inovacionit dhe forcimit të kapaciteteve të burimeve njerëzore.

Donator

Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës (UET)

Afati i Aplikimit

Mars 2011 – Qershor 2011

Shpërndaje me Postë Elektronike Shtyp PDF

Liberalizmi si formë e Progresit Social dhe Ekonomik

 

Titulli i Projektit

Shkolla Politike Liberale.

Donator

Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës (UET)

Afati i Aplikimit

Mars 2011 – (Në Proçes)

Shpërndaje me Postë Elektronike Shtyp PDF

Amnistia fiskale mundësi apo domosdoshmëri për ekonominë shqiptare

 

Titulli i Projektit

Workshop "Amnistia fiskale mundesi apo domosdoshmëri për ekonominë shqiptare".

Donator

Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës (UET)

Afati i Aplikimit

Nëntor 2010

Shpërndaje me Postë Elektronike Shtyp PDF

Botimi dhe Promovimi i  librit "Miti mbi Krizat dhe Fundin e Tregut" me autor Dr. Selami XHEPA

 

Titulli i Projektit

Botimi dhe Promovimi i librit "Miti mbi Krizat dhe Fundin e Tregut" me autor Dr. Selami XHEPA.

Donator

Fondacioni për Liri Ekonomike (FLE) në bashkëpunim me UET Press.

Afati i Aplikimit

Gusht-Nëntor 2010

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL